Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дніпровські десантники стали переможцями під час чемпіонату з кросфіту серед частин ВДВ

Дніпровські десантники стали переможцями під час чемпіонату з кросфіту серед частин ВДВ Збройних Сил України, - прес-служба командування ВДВ ЗС України.

З нагоди святкування 25-ї річниці Дня Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, на Дніпропетровщині відбувся Перший Всеукраїнський чемпіонат з кросфіту серед частин Високомобільних десантних військ за звання “найбільш фізично підготовленої команди ВДВ”.

До масштабних змагань, які проходили на базі славетної 25-ї окремої повітрянодесантної бригади, взяли участь збірні команди з усіх бойових частин та Навчального центру ВДВ. До складу команд входили п’ять найсильніших та витриваліших десантників, чотири чоловіка та одна жінка.

Організаторами змагань виступила Федерація функціонального багатоборства України та Командування Високомобільних десантних військ.

Протягом кількох годин, між командами панувала справжня безкомпромісна боротьба. Десантники виконували різні комплексно-силові вправи на сучасній кросфіт-арені, демонструючи присутнім глядачам свою силу, міць та витривалість.

В ході запеклої боротьби, найсильнішою командою ВДВ стали Дніпровські десантники. Другу сходинку п’єдесталу зайняли десантники з Житомира. Почесне третє місце за командою Миколаївських “Крилатих піхотинців”.

Командувач Високомобільних десантних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив, що особливостями даного виду спорту є те, що він включає в себе різноманітні вправи, які розвивають у десантників силу, стійкість, командний дух та готовність до виконання будь-яких завдань.
– Ми і надалі культивуватимемо цей новий вид спорту у наших військах. Сподіваємося, що він приживеться, і буде прийнятним та популярним серед наших військовослужбовців, – підкреслив генерал-лейтенант Михайло Забродський.

Відразу після проведення чемпіонату відбулися “Ігри героїв”, в яких взяли участь військовослужбовців з різних регіонів України, які отримали інвалідність під час бойових дій у зоні АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ