Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 1 квітня реорганізують державний спеціалізований лісозахисний центр «Львівлісозахист»

До 1 квітня реорганізують державний спеціалізований лісозахисний центр „Львівлісозахист”. Про це «Гал-info» повідомив генеральний директор державного спеціалізованого центру «Львівлісозахист» Валерій Ільчук.
19 січня 2006 року Держкомлісгосп України видав наказ про удосконалення служби лісозахисту, який передбачає поділ державного спеціалізованого лісозахисного центру „Львівлісозахист” на державні спеціалізовані лісозахисні підприємства „Івано-Франківськлісозахист”, „Львівлісозахист” та „Рівнелісозахист”. Про це повідомили в прес-службі Держкомлісгоспу України.
В системі Держкомлісгоспу діятимуть зональні державні спеціалізовані лісозахисні об’єднання: „Західлісозахист”, „Центрлісозахист”,   „Східлісозахист”. Головне завдання новостворених об’єднань та підприємств полягає в організації лісопатологічного моніторингу лісів та прийнятті ефективних стратегічних і тактичних рішень про доцільність лісозахисних заходів для забезпечення покращення санітарного стану та підвищення стійкості лісів.
Діяльність лісозахисних об’єднань забезпечить ефективний контроль лісопатологічної ситуації та боротьбу з шкідниками й хворобами на площі 10,7 млн га лісів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ