Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До 1 серпня вивезти сміття з вул. Північної не встигнуть

Компанія «АВЕ-Львів» просить більше часу аби вивезти ТПВ з перевантажувальної станції на вул. Північній у Львові. Про це сьогодні, 27 липня, повідомив під час чат-конференції голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Ми вивезли сміття з території міста Львова. Та проблема, яка сьогодні є на перевантажувальній станції на вул. Північній у Львові, не повинна турбувати мешканців, тому що ми обов’язково її вирішимо», - зазначив Олег Синютка.

Також він додав, що учора, 26 липня, під час зустрічі, офіційний представник компанії AВE (Чеська Республіка) Роберт Бунділ, попросив очільника області відтермінувати вивіз сміття з перевантажувальної станції на вул. Північній.

Нагадаємо, що раніше повідомлялось, що компанія «АВЕ-Львів» має очистити від ТПВ перевантажувальну станцію на вул. Північній у Львові до 1 серпня, проте Роберт Бунділ попросив дещо змінити терміни очищення перевантажувальної станції.

«Ми готові дати компанії АВЕ новий шанс, адже зараз не стоїть питання усунення компанії з ринку, проте, якщо хтось не буде якісно надавати послуги і працювати, то ми вживатимемо відповідних заходів», - повідомив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ