Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До 26 грудня безгосподарські мережі водопостачання та водовідведення передадуть на баланс “Львівводоканалу”

Безгосподарські водопровідні та каналізаційні мережі, побудовані у минулі роки, передадуть на баланс ЛМКП “Львівводоканал” з метою їх належної експлуатації. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
Згідно з розпорядженням міського голови від 21.12.2005 р. № 1160 “Про передачу на баланс ЛМКП “Львівводоканал” мереж водопостачання та водовідведення”, у районах Львова були створені робочі комісії для виявлення і обстеження технічного стану мереж, встановлення їх вартості та вартості робіт з приведення їх до належного технічного стану. У комісії входять представники ЛМКП “Львівводоканал”, управлінь капітального будівництва, архітектури і містобудування та інженерного господарства.
Відповідні акти, підготовлені за результатами проведеної роботи і необхідні для передачі вказаних мереж “Львіводоканалу”, подали в управління інженерного господарства Львівської міської ради Шевченківська та Сихівська адміністрації.
 Питання з передачі мереж з водопостачання та водовідведення на баланс ЛМКП “Львівводоканал” планують вирішити до 26.12.2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ