Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До 4,5 років неволі засуджено чернівчанина, який торгував наркотиками

Апеляційний суд Чернівецької області підтримав позицію прокуратури та залишив без змін вирок суду першої інстанції відповідно до якого 24-річного мешканця м. Чернівці засуджено до 4,5 років позбавлення волі за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів і психотропних речовин у особливо великому розмірі). Повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області

Так, вночі 20.05.2016 правоохоронці затримали обвинуваченого в Чернівцях з 27 поліетиленовими пакетиками амфетаміну вагою понад 450 грам та 17 поліетиленовими пакетиками канабісу вагою майже 20 грам, які той мав збути невстановленій слідством особі. 

25.11.2016 у Шевченківському районному суді м. Чернівці вину чоловіка було повністю доведено. Суд призначив йому покарання виді 4,5 років позбавлення волі  з конфіскацією майна, окрім житла.
 Обвинувачений та його захисник з рішення суду не погодились та оскаржили його в апеляційному порядку.

Проте в апеляційній інстанції державним обвинувачем було доведено, що вирок суду першої інстанції є законним, а призначене покарання справедливим. 

Прийнявши до уваги доводи прокурора Апеляційний суд Чернівецької області залишив вирок суду першої інстанції без змін.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ