Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця червня на Сихові з'явиться нова велодоріжка

До кінця червня у Сихівському районі від вул. Кавалерідзе до просп. Червоної Калини з'явиться нова велодоріжка. Про це повідомили у Львівській міській раді.

«Зараз фактично завершуємо роботи по будівництву велодоріжок на вул. Городоцькій, вул. Брюховицькій, вул. Сихівській. Проект на вул. Сихівській поділений на дві частини і передбачає ремонт тротуарів та будівництво велодоріжок. Перша частина робіт – це територія від вул. Кавалерідзе до просп. Червоної Калини, де плануємо завершити будівництво велодоріжки до кінця місяця. Друга частина – вул. Сихівська.

Якщо говорити про плани на найближчий час, то зараз триває розробка проекту облаштування велодоріжки по вул. Чорновола – вул. Липинського – вул. Варшавській – вул. Замарстинівській – вул. Мазепи. Плануємо провести роботи по будівництву велодоріжки та ремонту тротуарів по вул. Княгині Ольги в кінці липня. Також з бюджету виділені кошти на розробку проекту велодоріжки до Винник», - зазначив директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ