Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

До кінця року в Україні може з’явитися нова єдина опозиційна партія

29 листопада під час засідання львівського Комітету опору диктатурі голова обласної оганізації партії "Громадянська позиція" Олег Мацех повідомив про вихід із КОДу. Також у коментарі Гал-інфо він сказав, що до кінця року в Україні може з’явитися нова єдина опозиційна партія.

За його словами, він має сумнів у тому, що з Громадянською позицією будуть погоджувати округи.

«Наша заява була вмотивована. Ми не можемо йти в одному блоці з політичними силами, які прийняли цей ганебний закон про вибори народних депутатів. Наразі до нас з приводи подальшої співпраці не зверталися. Звичайно, якщо ми будемо бачити гідних кандидатів, то ми готові до співпраці», – додав Олег Мацех.

Політик не бачить подальшої перспективи КОД.

«Нині Громадянська позиція та ряд інших політичних партій проводять переговори щодо створення єдиної політичної сили. Мова йде не про ситуативне об’єднання, а саме з лиття. До кінця року ці переговори повинні закінчитися. Просто треба розуміти, що у ситуативних об’єднань нема майбутнього. Опозиційна партія повинна бути одна, тоді легше боротися із монолітною партією, якою є Партія регіонів», - вважає Мацех.

На прохання назвати політичні партії, які беруть участь у переговорному процесі Олег Мацех відповів, що оскільки процес переговорів триває, то про це ще рано говорити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ