Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова на відпочинок приїхали діти з Луганської області

23-27 серпня на Львівщині відпочиватимуть 32 дітей з Луганської області. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Впродовж цих днів діти матимуть екскурсії Львовом, відвідають Олеський та Золочівський замки, Державний історико-культурний заповідник  «Тустань», побувають у дельфінарії у Трускавці та зоопарку у Меденичах, а також  у спортивно-туристичному комплексі “Прикарпаття” імені Президента УГВР Кирила Осьмака у Сприні Самбірського району та на горі Маківка.

Сьогодні, 23 серпня, луганчани взяли участь в урочистостях, які відбулися біля будівлі обласної ради з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

Опісля  делегація з Луганщини оглянула  сесійний зал обласної ради та зустрілася з першим заступником голови Львівської обласної ради Парасковією Дворянин, яка поспілкувалася з дітьми та їх батьками, розповіла про те, які місця варто відвідати на Львівщині та у Львові зокрема, щоб побачити та ознайомитися з культурою та традиціями нашого краю, а відтак розповісти про це своїм друзям та колегам у Луганській області. 

Парасковія Дворянин побажала гостям з Луганщини гарно відпочити, набратися вражень та щасливо повернутися додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ