Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Львова приїде Кеті Мелуа – британська співачка

У п’ятницю, 15 грудня, до Львова вперше приїде відома британська співачка грузинського походження Кеті Мелуа, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіла диригентка хору «Жайвір» Наталія Чмир-Козяр, відбудеться творча зустріч зі співачкою. Вхід буде вільний. Тому усіх запрошують о 18:00 у Храм Климентія Шептицького (вул. М.Кривоноса, 1).

Більше інформації: 097 582 18 57 (Наталія Чмир-Козяр).

Довідка

Хор «Жайвір»

Створений у 2000 році в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини. Це колектив дівчаток та хлопців віком від 5 до 25 років, які займаються хоровим співом, вокалом, знайомляться з історією музичного, зокрема, хорового мистецтва. Хор записав чотири компакт-диски: «Колядки та щедрівки», «Помолимось», «Ми – українці», «Співає Жайвір».

Кеті Мелуа

Британська співачка грузинського походження, авторка пісень, музикантка. Її музичний дебют відбувся в 2003 році. В 2006 Кеті стала найбільш продаваною співачкою у Великій Британії та Європі. У листопаді 2003 Кеті Мелуа випустила свій перший альбом Call off the Search, який досягнув вершини чарту Великої Британії і розійшовся тиражем у 1,8 млн копій за перші п'ять місяців. Її другий альбом Piece by Piece, вийшов у вересні 2005 і на сьогоднішній день став платиновим чотири рази. Реліз третього альбому Мелуа Pictures, відбувся в жовтні 2007.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ