Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Львова приїде „золотий голос” Каліфорнії Деніс Пер’є

4 березня 2007 року у Львівській філармонії у рамках музичного проекту „Відкриття сезону „Leopolis” відбудеться унікальна концертна програма метра російського джазу Андрєя Кандакова та „золотого голосу” Каліфорнії Деніс Пер’є у супроводі оркестру „Leopolis” – про це сьогодні під час прес-конференції повідомив мистецький керівник муніципального камерного оркестру „Leopolis” Ярослав Мигаль.
 Деніс Пер’є – „золотий голос” Каліфорнії, найбільш відома та популярна співачка Сан-Франциско. Вона народилась у колисці світового джазу – Новому Орлеані. Знаменита в цілому світі вокалістка є послідовницею легендарних Бейсі Сміт та Даяни Вашингтон. Її голосом захоплювався сам Луїс Армстронг, який своїми рекомендаціями до Лас-Вегасу дав старт кар’єрі співачки. Деніс Пер’є працювала з майстрами бродвейської сцени. Також вона виступає на найпрестижніших сценах та елітних джаз-клубах всього світу.
Андрєй Кандаков – композитор та виконавець зі світовим визнанням, який захоплює публіку джазовими імпровізаціями ще з 1987 року. Андрєй Кандаков чудово оперує практично всіма стилями сучасного джазу. Маестро виступає із найяскравішими музикантами світу, серед яких Сергій Манукян, Дмитро Колесник та інші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ