Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова приїдуть діти учасників АТО із Дніпра

Насичена, цікава, пізнавальна програма чекає на малечу наших Героїв - жителів Дніпропетровської області. Ця поїздка відбувається в рамках акції "УЛЮБЛЕНА КРАЇНА" від соціального мегапроекту для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні "Мій тато захищає Україну", повідомили організатори.

Прибувають маленькі гості до Львова вже цієї неділі, 18 вересня. На них цього дня чекають екскурсія містом в яскравому "Чудо-Поїзді", на запрошення Івана Янчишина – смачний куліш у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького в рамках Фестивалю вуличної їжі "Street Food So Good", цікава екскурсія по стадіону "Арена Львів", веселі розваги у Дитячому парку святкування днів народжень "Дитяча планета", екскурсія по закутках величної Львівської опери, після якої – перегляд вистави "Наталка Полтавка".

Групу дітей із Дніпра очолить партнер мегапроекту "Мій тато захищає Україну" – директор громадської організації Ольга Обласова. 


Саме на запрошення пані Ольги, а також за підтримки Дніпропетровської міської ради, Головного управління Національної поліції України у Дніпропетровській області та місцевих волонтерів у серпні 2016 року відбулася аналогічна поїздка сімей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні на Дніпропетровщину, де вже зовсім скоро діятиме Дніпропетровський осередок соціального мегапроекту "Мій тато захищає Україну".
У Львові діточки проведуть кілька днів – до середи, 21 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ