Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова в рамках навчального візиту приїхали школярі з міста-партнера Кутаїсі

Сьогодні відбулась зустріч заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка зі школярами з м. Кутаїсі (Грузія). В рамках навчального візиту до Львова приїхали школярі та вчителі грузинсько-американської школи. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

«Раді вітати вас у Львові. Наш заступник міського голови з економічних питань нещодавно був в Грузії, у нас хороші зв’язки та співпраця з вашими містами. Львів – це особливе місто, це душа нашої країни. Наша найбільша гордість – це люди, які тут живуть. Дуже важливо, що ви ще зі школи напрацьовуєте такі міжнародні зв’язки. 10 років тому, коли ми думали, як розвивати наше місто, з’явилось мотто – «Львів відкритий для світу». Львів – це дуже духовне місто, у нас більше 130 діючих храмів. Саме люди рухають наше місто вперед. У нас добре розвивається туризм. Торік ми прийняли майже 2,5 млн гостей. У нас є хороша динаміка по розвитку авіасполучення. Добре також розвивається сфера ІТ», - розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

Під час зустрічі поговорили про Львів, розвиток міста, про міжнародну співпрацю, зокрема, з містом Кутаїсі, яке є містом-партнером Львова.

Також місто Львів запрошено на святкування 15-річчя школи в м. Кутаїсі. Проговорено обмін театральними студіями, які організували діти в школі м. Львова та м. Кутаїсі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ