Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Львова з новою програмою «Хелоу, Європа» їде Лісапетний батальйон

На численні прохання глядачів до Львова, 18 та 19 листопада з новою програмою «Хелоу, Європа» завітають справжні зірки з народу, переможці телевізійного проекту «Україна має талант» Наталія Фаліон і гурт «Лісапетний батальйон».

Нещодавно гурт повернувся з гастрольного турне Європою, де підкорив наших сусідів українською піснею. Артисти настільки сподобалися публіці закордоном, що їх зустрічали бурхливими оплесками та переповненими залами. 

І ось справжній заряд яскравих емоцій від гастрольного турне Європою гурт привезе до Львова. «Важка артилерія» українського гумору завдасть потужного удару суцільним позитивом. На глядачів чекають дві години сміхотерапії, нові пісні й улюблені хіти, подарунки для глядачів, а також народне comedy-show від Наталії Фаліон.

У непростий для нашої країни час ці веселі жінки вирішили підтримати українців веселим словом, гострою іронією та запальною музикою. А як відомо, вони це роблять чи не найкраще в Україні.

«Лісаптетний батальйон» підкорили слухачів та здобули перемогу у шоу «Україна має талант». На концерті звучатимуть і вже відомі пісні, які принесли гурту перемогу на талант-шоу, й новинки з програми «Хелоу, Європа!».

Нещодавно «Лісапетний батальйон» записав кліп «Давай, баби, давай!» на підтримку українських вояків. У відео колектив демонструє, що й українські жінки готові боронити рідний край. Автором музики і слів є лідер «Лісапетного батальйону» Наталія Фаліон, яка присвятила кліп тим, хто зберіг віру, надію і любов, тобто справжнім патріотам.

Гурт постійно бере участь у концертах на підтримку української армії, і виступ у Львові не стане винятком. Частина зібраних на концерті коштів піде на допомогу бійцям у зоні АТО добровольчого батальйону ОУН, оскільки «Лісапетний батальйон» регулярно переказує кошти на потреби військових. А нещодавно ці енергійні та сонячні жінкизаспівали на полігоні в Словянську, Артемівську, Луганську й не планують на цьому зупинятися.

Концерти гурту відбудуться у Львівському державному цирку.

Початок: 19:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ