Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова завітала делегація із трамвайного депо Кракова

У складі групи із 35 осіб - працівники різних напрямків трамвайної служби. До групи увійшли водії трамваїв, ремонтники, керівники диспетчерського центру, а також представники профспілкової організації «Солідарність» трамвайного депо у м. Кракові, - прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», більшість гостей побували у Львові вперше, і своє знайомство із містом розпочали із трамвайного депо Львова, що на вулиці Городоцькій, після чого зустрілись із керівництвом ЛКП «Львівелектротранс» у великій сесійній залі Львівської міської ради.

«З великим захопленням ми оцінюємо досвід сусідньої нам Польщі, яка за короткі терміни змогла вивести свою інфраструктуру на такий високий рівень, і саме цей досвід є взірцевим для нас сьогодні, оскільки так само як Польща, ми перебуваємо на етапі активного розвитку та змін», - звернувся до гостей із вітальним словом Андрій Білий, заступник директора ЛКП «Львівелектротранс».

Від імені гостей з м. Кракова Януш Парда, голова профспілкової організації трамвайної служби Кракова «Солідарність», подякував ЛКП «Львівелектротранс» за добре організовану гостинну зустріч.

«Зовсім не так давно Краків та краківське трамвайне господарство мало перед собою такі ж труднощі, з якими зіштовхується сьогодні Львів, однак завдяки суттєвій допомозі від Європейського Союзу та ефективним управлінським рішенням ці труднощі залишилися уже в історії», - додав Януш Парда.

Планується, що наступна зустріч невдовзі відбудеться у Кракові, де працівники ЛКП «Львівелектротранс» зможуть ознайомитися із досвідом колег із міста побратима.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ