Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До матчу "Хорватія – Україна" у Загребі будуть організовані фан-зони для наших вболівальників

Представники Федерації футболу України, Асоціації вболівальників та преміум-спонсора національної збірної команди України «Першої приватної броварні» відвідали Загреб, де 24 березня відбудеться матч кваліфікаційного раунду КС-2018 Хорватія - Україна. Про це повідомили

У столиці Хорватії українці провели низку зустрічей, у ході яких обговорили співпрацю з місцевими органами влади до, під час та після поєдинку. На нараді зі своїми хорватськими колегами представники ФФУ порушили питання взаємодії  у день матчу, а також питання безпеки українських вболівальників. Досягнуто домовленості, що у Загребі  будуть організовані фан-зони для вболівальників «синьо-жовтих», які розпочнуть свою роботу за 5 годин до початку матчу Хорватія - Україна.

Зустріч, яка пройшла у посольстві України у Хорватії з Послом України у Хорватії Олександром Левченком, стосувалася нагальних питань перебування українських уболівальників у Хорватії. Зокрема, супроводу організованих колон українських уболівальників територією країни  та взаємодія з місцевими органами влади та правопорядку.

Членство у ЄС - це можливість, а не гарантія процвітання, - Посол України у Хорватії

У п’ятницю, 10 березня, в офісі Хорватського футбольного союзу відбудеться робоча зустріч делегації ФФУ та посольства України в Хорватії з представниками місцевої футбольної асоціації та хорватської поліції. Нарада також буде присвячена організаційним питанням майбутнього матчу.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ