Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До річниці загибелі Романа Шухевича на Білогорщі проведуть Теренову гру

5 березня 1950 року на Білогорщі у Львові була влаштована засідка, під час якої загинув генерал-хорунжий УПА Роман Шухевич. Задля вшанування цієї пам"ятної дати ЛОМГО "Студентське братство Львівщини" та МГО "Студентське братство імені Степана Бандери" та іншими молодіжними громадськими організаціями оголошує Теренову гру, яка відбудеться в лісопарку, що поруч з місцем останнього прихистку Р.Шухевича (де з 2001 року діє музей), на Білогорщі, в суботу, 5 березня. Про це повідомили організатори.

Всі, хто бажає взяти участь у грі, повинен відповідним чином зареєструватись до 2-го березня, надіславши на елекртонну пошту [email protected] необхідну для реєстрації інформацію (П.І.Б.,Дата народження,номер вашого діючого мобільного телефону). При реєстрації в день гри кожен повинен пред"явити копію паспорта, або свідоцтва про народження. Організатори несуть відповідальність про збереження конфіденційності наданої інформації і по закінченню гри без країньої необхідності не мають права користуватись такою інформацєю. Дана інформація надається організаторам з метою дотримання безпеки на даній грі.

До участі в грі допускаються особи віком від 15 до 28 років. Неповнолітні особи мають право взяти участь в грі лише за наявності письмового дозволу одного з батьків, який надається Спостерігачам (зразок дозволу додається до Правил Гри).

Членський внесок за участь 5 грн.

Перед реєстрацією організатори рекомендують ретельно ознайомитись із
правилами гри, які подаємо на сайт www.sbl.org.ua.

Збір та реєстрація учасників триватиме з 11:00 до 12:00 на галявині за пам"ятником Р.Шухевичу на Білогорщі. Дістатись до Білогорщі можна маршрутним таксі No.75, який курсує прямо до Білогорщі.

Орієнтовний план теренової гри.
11:30-12:00 збір учасників на галявині за пам'ятником Р.Шухевичу (на Старті).
12:00-12:30 ознайомлення команд з місцевістю,правилами гри, здача
членських внесків;жеребкування.
13:00 старт першого бою.
Між боями - невелика перерва і зміна учаснків команд.
16:00-16:45 завершення останнього бою.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ