Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

До скасування віз Україна підготується за півроку, – Янукович

Україна виконає заходи Плану дій щодо скасування віз з Євросоюзом у першому півріччі 2011 року. Про це в Брюсселі на спільній прес-конференції з президентом Європейської ради Германом Ван Ромпеєм і Президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу заявив президент України Віктор Янукович.

«Ми усвідомлюємо свій рівень відповідальності під час виконання завдань, поставлених при отриманні Дорожньої карти (Плану дій щодо скасування візового режиму)», - зазначив Янукович.

За його словами, безумовно, цей документ відображає чіткі умови, які Україна має виконати для того, щоб досягти мети отримання безвізового режиму.

«І, безумовно, це певні послідовні кроки, які ми повинні зробити найближчим часом, швидше за все, у першому півріччі 2011 року», - заявив Янукович.

За його словами, українська сторона над цими реформами вже працює. «І сподіваюся, що ми це завдання виконаємо. І тоді, як кажуть, м'яч буде на європейській стороні», - сказав Янукович.

Нагадаємо, сьогодні Євросоюз під час саміту Україна-ЄС передав Україні План дій щодо введення безвізового режиму з ЄС. Також сторони підписали протокол до Угоди про партнерство та співробітництво, який окреслює основні принципи участі в програмах Євросоюзу, передає Левый берег.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ