Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у Львові відбудеться конкурс проектів біг-бордів, сіті-лайтів, плакатів під назвою «Захисти любов»

Благодійний фонд «Салюс» та Львівський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом 29 листопада 2006 року в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом організовують у Львові виставку проектів біл-бордів, сіті-лайтів, плакатів та принтів для одягу, що стосуються антиСНІДівської тематики під назвою «Захисти любов». Про це «Гал-info» повідомила президент благодійного фонду «Салюс» Олександра Служинська. Виставка реалізується за підтримки проекту ПРООН «Врядування з проблем СНІДу». На конкурс подано 164 роботи з восьми міст України. Для перегляду відібрано 52 твори. Переможці у кожній з номінацій отримають цінні нагороди під час відкриття виставки.

В основу конкурсу покладено принципи толерантного ставлення до  людей, у яких виявлено  ВІЛ  та засади  відповідального ставлення до свого здоров’я та життя.
За словами Олександри Служинської, виставка «Захисти любов» проводиться також в рамках авторської програми благодійного фонду «Салюс» «Мистецтво проти СНІДу», започаткованої у 1997 році. Метою програми є залучення творчих ініціативних та небайдужих людей до створення мистецьких робіт, спрямованих на попередження ВІЛ-інфекції та популяризації здорового та безпечного способу життя.
Епідемія ВІЛ-інфекції в Україні продовжує зростати темпами, які викликають тривогу. Згідно з розрахунковими даними поширеність ВІЛ серед дорослого населення досягла 1,4%. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ