Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Доба в АТО: терористи випалюють землю

Протягом ночі в зоні АТО ситуація залишалася напруженою - противник збільшив кількість обстрілів позицій українських військ поблизу Донецька та на Артемівському напрямку. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

З 18 години вечора 31 липня і до опівночі бойовики продовжували застосовувати озброєння, яке, згідно з домовленостями, має бути відведене від лінії розмежування. Зокрема, двічі: о 19.35 і о 22.50, - злочинці били зі 120-міліметрових мінометів по наших опорних пунктах неподалік Пісків. Двічі мінометного обстрілу калібру 120 міліметрів зазнало місто Авдіївка. О 20.50 з танку, о 21.10 - з озброєння БТР і о 23.20 - зі 120-міліметрових мінометів бандити били по наших позиціях в Опитному.

На Артемівському напрямку о 19-й та 21-й годині російсько-терористичні війська обстрілювали з танків селище Миколаївка.

Також, продовжуючи застосовувати тактику «випаленої землі», бойовики з мінометів ведуть вогонь по мирних населених пунктах. Близько десятої години вечора злочинці обстріляли житлові будинки у Верхньотроїцькому та Авдіївці.

Загалом, за минулу добу – 31 липня, зі 109 випадків порушення ворогом режиму тиші 70 обстрілів наших позицій зафіксовано в районі Донецька.

Після опівночі – 1 серпня, вогнева активність противника із застосування практично усіх видів зброї продовжилась на Донецькому напрямку.

Укрінформ

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ