Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Добровольчі батальйони закликають Порошенка припинити перемир'я і запровадити воєнний стан

Добровольчі батальйони "Донбас", “Дніпро” та “Айдар”, а також Рада сотень Майдану, Громадські спільноти Майдану вимагають від президента Петра Порошенка припинити перемир'я, запровадити воєнний стан і видати достатню кількість зброї добровольчим батальйонам і дозволити їм здійснити заходи для знищення терористів. Про це йдеться у тексті звернення, яке вчора під час мітингу під Адміністрацією Президента передали Петру Порошенку, пише на своїй сторінці у соцмережі командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

У звернені патріоти закликають Порошенка визнати, що на території України йде війна і вважають, що намагання окремих європейських політиків нав’язати Україні переговори з терористичними організаціями є "сигнал для українського суспільства". 

"Від імені народу України, представники добровольчого батальйону "Донбас", батальйонів “Дніпро” та “Айдар”, Рада сотень Майдану, Громадські спільноти Майдану звертаються до Вас з вимогою: припинити перемир'я, запровадити воєнний стан, видати достатню кількість зброї добровольчим батальйонам і дозволити їм здійснити заходи для знищення терористів, виконати свої передвиборчі зобов’язання стосовно соціального забезпечення та страхування життя бійців - учасників антитерористичної операції", - йдеться у зверненні.

Окрім того, добровольчих батальйонів закликають Порошенка вимагати від країн Європейського союзу запровадження третього етапу санкцій проти Російської Федерації.

"Ми, патріоти України, і надалі захищатимемо суверенітет та територіальну цілісність Української держави від зовнішнього агресора і внутрішнього ворога-зрадника", - наголошується у зверненні. 

Нагадаємо, сьогодні у 22:00 спливає строк перемир'я. 

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ