Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Догналівців у центрі Львова затримали за невиконання законних вимог міліції

Учора, 26 листопада, у Львові на площі біля скульптури Божої Матері правоохоронці Львова затримали 12 представників секти Догнала. Про це сьогодні, 27 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив начальник управління міліції Львова Сергій Зюбаненко.

За його словами, члени групи Догнала вирішили провести свою акцію неподалік від площі, де студенти львівських вишів виступають за євроінтеграцію.

«Ці люди прийшли начебто молитися, але почали діставати плакати, на яких були написані гасла проти ЄС. Зрозуміло, що правоохоронці, зважаючи, що поруч проводить багатотисячне зібрання людей, які виступають за ЄС, попросили їх заховати плакати, адже це могло б спровокувати конфлікт. Однак на прохання правоохоронців вони ніяк не відреагували. Почалася шарпанина», - зазначив Сергій Зюбаненко.

Догналівці не тільки чинили опір працівникам міліції, але й нападали на них.

Як зазначив Сергій Зюбаненко, 12 представників цього угрупування було доправлено у Галицький райвідділ, де на них були складені адміністративні протоколи за статтею 185 адміністративного кодексу, яка стосується невиконання законних вимог міліції.


Відео з youtube користувача Ляна Мицько.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ