Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Документа про «ширку» не існує, це я вам гарантую — Борис Колесников

«Документа про створення коаліції у Верховній Раді України між Партією регіонів та блоком «Наша Україна – Народна самооборона» не існує в природі. Це я можу вам гарантувати на всі 100%», — заявив «Гал-info» кандидат у народні депутати від Партії регіонів Борис Колесников, коментуючи оприлюднений сьогодні протокол про наміри створення такої коаліції за дорученням Президента України, який нібито підписаний главою Секретаріату Президента Віктором Балогою та керівником Донецького обласного штабу Партії регіонів, кандидатом у нардепи від Партії регіонів Борисом Колесниковим.
«Комусь дуже хочеться зіткнути дві політичні сили – Партію регіонів та НУ – НС. Всі журналісти повинні розуміти, кому насправді це вигідно і хто не хоче створення демократичної коаліції. Я бачив даний документ, там підписи підроблені і я буду вимагати визнання цього у судовому порядку, тому зараз «розбираюся», звідки пішла ця інформація. Повторюю: такого документу не існує в природі і винні будуть нести відповідальність. Навіть якщо б такий документ був, то скажіть мені, чому його б підписував Колесников, яке я маю на це право? Він був би підписаний пані Богатирьовою та Президентом України, або ж між лідерами «Нашої України – Народної самооборони» та Партії регіонів. Комусь дуже вигідно посварити дві політичних сили», — сказав Борис Колесников.
Нагадаємо, сьогодні в в кремих інернет-виданнях з’явився документ за підписами Бориса Колесникова та Віктора Балоги із назвою «Протокол про наміри створення коаліції за дорученням Віктора Ющенка між НУ – НС та Партією регіонів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ