Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Донецькі маргінали пересварилися й забили "стрілку" для розборок

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" відбувається внутрішній конфлікт між прихильниками "міністра оборони" Ігоря Стрєлкова й так званої "горлівської".

Про це повідомляє "Остров" з посиланням на джерело в лавах ДНР.

"Зараз у них на СБУ "стрілка" - туди приїхали "горлівські", які раніше претендували на низку постів уряду ДНР, і там перебуває права рука Ігоря Стрєлкова Сергій Здрилюк ("Абвер"). Між ними відбуваються розборки", - повідомив співрозмовник.

Рух біля захопленого сепаратистами управління СБУ в Донецькій області перекритий. Перекритий і проїзд по проспекту Миру убік міських ставків.

Крім того, на вулиці площі Бакинських комісарів були помічені БТРи. На БТРі й автобусі написано "Батальйон "Схід". Такий батальйон був створений сепаратистами. Крім того, так називався спецпідрозділ Міноборони Росії, сформований з колишніх чеченських бойовиків.

На площі Бакинських комісарів спостерігаються люди з автоматами з символікою Росії та за підтримки БТР. фото Острів 
Фото з твіттера Kevin Bishop ‏@bishopk 

Крім того, як повідомляють Новости Донбасса у своєму твіттері, "уряд" терористичної ДНР розвалився. "Міністр" Грановський повідомив: "Подав заявку на складання повноважень міністра палива й енергетики через замах "ДНР" на власність Ахметова".

Як повідомлялося раніше, у вівторок у соцмережі з'явилося повідомлення, що "Абвер" терміново скликає журналістів, щоб розповісти їм про критичний стан, що склався в "ДНР".

Як відомо, Грановський є керівником апарату міської організації Партії регіонів, який координував "тітушек" під час Майдану у Донецьку, а також возив їх у Маріїнський парк до Києва.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ