Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дорогу Сокаль-Червоноград швидко ремонтують знову

Відремонтовану дорогу Сокаль - Червоноград сьогодні, 17 травня, швидко ремонтують знову.

Нагадаємо, учора, 16 травня ввечері, Гал-інфо повідомило таке: місцеві активісти, виявили той факт, що частина відремонтованої дороги сполученням Сокаль - Червоноград, через кілька днів потріскалась та зруйнувалась. На цю інформацію у Службі автомобільних доріг у Львівській області відреагували дуже оперативно. Зокрема, зазначили, що руйнування спричинила невідома вантажівка,  яка зруйнувала "свіжу" дорогу, виїхавши на неї з польової бічної дороги. Також у Службі запевнили, що підрядник відновить дорогу власним коштом, але пізніше, бо фрезерувальна машина вже задіяна на іншій ділянці.   

Також сьогодні, 17 травня, Служби автомобільних доріг у Львівській області пошириле звернення до водіїв великовагових транспортних засобів. "З метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування під час проведення ремонтних робіт на дорогах Львівщини просимо Вас дотримуватись правил дорожнього руху, габаритно-вагового контролю, температурного режиму та не нехтувати попереджувальними знаками під час проведення ремонтних робіт.

Особливу небезпеку ділянкам, на яких ведуться роботи з влаштування асфальтобетонного покриття становлять великовагові транспортні засоби, водії яких, нехтуючи попереджувальними знаками, виїжджають на щойно сформоване дорожнє полотно, тим самим руйнуючи його", - сказано у зверненні.   

Сьогодні ж активіст Олександр Клімов написав на своїй сторінці у Facebook, що вже нині приїхала техніка, яка почала латати дорогу.

Ймовірною причиною такого швидкого ремонту є те, що сьогодні голова Львівської ОДА Олег Синютка із робочим візитом має відвідати Сокальський район, зокрепма. має проінспектувати ремонт дороги  Сокаль - Червоноград.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ