Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Досвідом Лондонської Олімпіади 2012 року поділяться у Львові

З 21 по 22 листопада у Львові в Будинку вчених (вул. Листопадового Чину 6) відбудеться найбільш очікувана подія у галузі туризму в Україні - IV Туристичний Форум «Перемагай з Левом!», темою якого будуть найбільш перспективні напрямки туризму - діловий туризм та організація мега-подій, повідомили організатори.

Діловий туризм стане основною темою Форуму «Перемагай з Левом!» у 2012 році, адже це та галузь, яка поки що не достатньо розвинута в Україні, але має всі шанси стати одним з провідних напрямків туризму.

«Сьогодні діловий туризм та організація подій є однією із найбільш динамічних та унікальних галузей світу, її економічний та соціальний вплив на розвиток міст та країн є дуже значним. Під час моєї доповіді у Львові ми з учасниками Форуму обговоримо, якою є позиція України на цьому ринку та що варто робити для завоювання позицій в цьому бізнесі» - розповів Том Галтон - один з доповідачів Форуму, представник міжнародної компанії IMEX Group, яка є партнером Форуму та організатором спеціалізованих виставок ділового туризму, таких як IMEX America, IMEX Frankfurtтощо.

Також одним з доповідачів цього Форуму буде Нік Грінфілд з Європейської асоціації туроператорів (ETOA), тема його доповіді – «Досвід Лондона 2012: факт, фантазія і досягнення». В рамках цієї доповіді пан Грінфілд вперше, саме у Львові на форумі «Перемагай з Левом», представить перші висновки та результати, які вдалось отримати Лондону завдяки проведенню Олімпійських ігору 2012 року.

Окрім сесій, присвячених питанню розвитку ділового туризму та організації мега-подій, у партнерстві з Європейською асоціацією туроператорів буде організовано семінар «Україна на туристичній мапі світу», під час якого провідні європейські експерти в галузі туризму та представники українського туристичного бізнесу спільно визначать найбільш привабливі туристичні продукти України.

Як зазначив Нік Грінфілд: «Влітку 2012 вся Європа спостерігала за Україною, де проводився Чемпіонат Європи з футболу, завдяки цьому Україна з’явилась на туристичній мапі світу. Цей інтерактивний семінар у Львові буде спрямований на те, щоб визначити, що саме Україна може запропонувати для туристів. А також ми виробимо практичні рекомендації, що слід зробити Україні, щоб залишитись цікавим туристичним напрямком і в наступні роки та зацікавити ще більше туристів.»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ