Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Доведеться бойкотувати польські товари?

Наразі "Економічний Бойкотний Рух" розмірковує над потребою бойкоту польських товарів. Про це сьогодні, 22 липня, в коментарі Гал-інфо розповів координатор "Економічного Бойкотного Руху" Олег Радик.

"Прийдеться бойкотувати польські товари? Чи може Польща сама введе санкції до нащадків бандєровцув? Тепер жодних ілюзій. Нема на цій планеті ані братніх, ані сестринських народів", - написав Олег Радик на Фейсбуці.

В коментарі Гал-інфо він пояснив, що наразі питання бойкоту польських товарів розглядається виключно теоретично.

"Не хотілося б, щоб через політиків руйнувалася співпраця між нашими народами. Хотілося б, що вони розуміли, що іншого шляху у нас, як вибачити і попросити вибачення немає. Однак, якщо дійде до загострення, до питання УПА, Степана Бандери, перегляду кордонів, то іншого шляху, як бойкот - нема", - сказав Радик.

Він також наголосив, що у Львові дуже багато польських товарів - це контрабанда і їх можна бойкотувати цілковито на законних підставах.

"Просто викинути такі товари без акцизу з полиць магазину - легко, але розуміємо, що це заробіток як однієї, так і іншої сторони", - сказав Олег Радик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ