Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Довіра киян до Кличка неухильно падає

Середньозважена оцінка киянами роботи міського голови Віталія Кличка знову знизилась до 2,28 балів – такі результати соціологічного дослідження «Київський омнібус», проведеного Центром досліджень та комунікацій «Active Group» у лютому 2017 року.

Мешканцям Києва пропонувалось оцінити діяльність міського голови за п’ятибальною шкалою, в якій «один» – мінімальна оцінка, а «п’ять» – максимальна.

[mer k] У лютому «п’ятірки» поставили 3,0% мешканців Києва, а «четвірки» – 14,3%. Частка киян (23,2%) оцінили діяльність міського голови на «трійку». «Двійки» за роботу Віталія Кличка поставили 23,5% респондентів. На думку 33,5% киян, мер заслуговує «одиниці». Не визначились із власними оцінками 2,6%.

Лютнева позначка (2,28 бали) не змінила негативної динаміки, що розпочалась із листопада (на рівні 3,03 бали).

[mer gr k] Дослідження відбувалось 25 по 26 лютого у рамках проекту «Київський омнібус». Загалом опитано 1675 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%.

Довідка.

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні  2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують. В кожному опитуванні є запитання, ініційовані саме компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ