Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Довірливий чоловік з Золочева потрапив у тенета шахраїв

До Золочівського відділу поліції звернувся 38-річний житель району, котрий повідомив, що 3 лютого невідома особа у шахрайський спосіб заволоділа його грошима в сумі 2160 гривень, - відділ комунікації поліції Львівської області.

Чоловік вирішив придбати автозапчастини по оголошенню, яке було розміщене на одному із інтернет-сайтів. Домовившись по телефону про купівлю автозапчастин, чоловік перерахував кошти в сумі 2160 гривень на вказаний продавцем банківський рахунок. Але товару заявник так і не отримав, а повернути свої кошти назад не зміг, оскільки продавець на телефонні дзвінки не відповідає.

Правоохоронці встановлюють обставини шахрайства та особу шахрая. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі.

Поліцейські наголошують – такі випадки на Львівщині є непоодинокими! Вкотре закликаємо, якщо ви вирішили придбати товар через інтернет-мережу, то перевіряйте рейтинг продавця, а також уникайте купівлі на умовах передоплати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ