Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Довкола Закарпатського муздрамтеатру розпалюється справжня війна, - Гаврош

Довкола муздрамтеатру розпалюється справжня війна. Про це на Фейсбук написав Олександр Гаврош.

"О 14.00 в Ужгородському міськрайонному суді відбудеться слухання справи про запобіжний захід директору театру Василю Марюхничу. Колектив театру вирішив підтримати свого директора і теж прийти на судове засідання. Музично-драматичному театру висловлюють підтримку й колеги з інших театрів Закарпаття.

А тим часом сьогодні зранку принесли повістки до військомату одразу 16(!) артистам театру. (Це третина всього творчого складу). Якщо хлопців заберуть до війська, театр просто зупиниться. Не буде кому грати. Такої відвертої дурні ще на Закарпатті, здається, не було.

Просимо журналістів і громадськість про підтримку!"

Перед цим Олександр Гаврош повідомив:

"Дуже дивною виглядає історія із затриманням директора Закарпатського музично-драматичного театру. У хабар у дві тисячі гривень віриться важко. Точніше, взагалі не віриться, знаючи цю людину по восьми місяцях спільної роботи.

Очевидно, це справді був гонорар учасникам концерту (ведучим, технікам тощо), що є усталеною практикою за додаткову роботу чи послуги.

Василь Марюхнич мав ці гроші просто роздати людям. Натомість його зробили "сакральною жертвою" і звинуватили у вимаганні хабаря. (Радше би мали звинуватити у фінансовій недисципліні).

Сьогодні буде суд про обрання запобіжного заходу.

Шкода людини, яку, схоже, просто підставили. Директор він хороший. На утриманні у Василя Марюхнича донька-першокласниця і старенька самотня мама в Ужгороді".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ