Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дозволи на розміщення зовнішньої реклами у Львові продовжать ще на 2 роки

Відтепер існуючі у Львові дозволи на розміщення зовнішньої реклами буде продовжено ще на 2 роки. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету ЛМР прийнято рішення продовжити дію існуючих дозволів до 2014 року. Після затвердження перспективної схеми всі дозволи підлягають перегляду на відповідність вимогам схеми та Класифікатора рекламних засобів.

Як повідомили у департаменті економічної політики ЛМР, рішення продовжити дозволи прийнято з метою забезпечення комплексного підходу до розміщення рекламних засобів у м. Львові та недопущення додаткових витрат підприємств, що розміщують рекламу.

Нагадаємо, попередньо дозволи на розміщення зовнішньої реклами повинні були продовжуватись в міру закінчення термінів дії до затвердження перспективної схеми на відповідну ділянку, але не довше 2 років з дати прийняття Правил розміщення зовнішньої реклами.

Довідка.

Правила розміщення зовнішньої реклами у м. Львові були затверджені Рішенням виконавчого комітету ЛМР від 21.05.2010 року № 569 «Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами у м. Львові» та регулюють відносини, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами у м. Львові і визначають порядок надання дозволів на розміщення такої реклами.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі міжвідомчих проектів управління економіки департаменту економічної політики ЛМР (пл. Ринок, 1; к. 449в), тел.: 297-57-52, 297-57-54.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ