Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Дрогобич звернувся до керівництва держави з вимогою встановити ціну на газ для “Теплокомуненерго” таку ж, як і для населення

Дрогобицька міська рада звернулася до Кабінету Міністрів України, прем’єр-міністра України, Верховної Ради України та голови Верховної Ради України з вимогою встановити ціну на газ для підприємств “Теплокомуненерго” в частині надання послуг централізованого теплопостачання для населення в межах 339-407 грн за 1000 метрів кубічних. Таке рішення прийняли депутати Дрогобицької  міської ради під час сесії, яка відбулася 28 листопада.
За словами депутата Дрогобицької міської ради Віри Байси, яка ініціювала таке звернення, у такий спосіб громада Дрогобича, яку представлять депутати міської ради, хочу звернути увагу на несправедливість на те, що для населення ціна на газ одна, а для теплокомуненерго – інша. «Чому населення, яке проживає у будинках з централізованою системою опалення, має сплачувати більшу суму за спожиту теплову енергію, ніж ті, що проживають в особняках? Ми хочемо почути обґрунтування від вищих органів державної влади», – сказала вона.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ