Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Друга ліга: у битві лідерів сильніша «Віза-Вторма»

Друголіговий футзальний «Княжий ринок» поступився івано-франківській «Візі-Втормі» у матчі шостого туру. Підсумковий рахунок зустрічі – 3:0 на користь команди з Івано-Франківська.

Центральний поєдинок усього чемпіонату розпочався для господарів майданчику гірше не придумаєш. З перших хвилин гри гравці «Візи-Вторми» заволоділи територіальною перевагою і досить швидко зуміли двічі відзначитися. Дубль на свій рахунок у складі «франківців» записав Уграк.

Фактично до рахунку 0:2 у «княжичів» нічого не виходило. Так, гравці зі Львова багато контролювали м’яч, але до реальних моментів справа недоходила. Підопічні Івана Скіцка виглядали свіжішими за команду суперника.  

Намагаючись щось змінити в грі, головний тренер «Княжого Ринку» Євген Москвін взяв тайм-аут, після чого Лаба почав виходити на паркет у якості п’ятого польового гравця. І тут же Володимир та Павло Миколюк втратили реальні нагоди скоротити рахунок до мініміму.

У другому таймі гра значно вирівнялася.  І завдячувати в першу чергу треба тому, що «княжичі» фактично цілу 20-ти хвилинку й надалі використовували тактику із п’ятим польовим гравцем.

Не дивно, що й моменти у львівської команди також з ‘являлися. Могли забивати Москвін, Мацик та Яцишин. Гості в ці хвилини переважно захищалися й чекали свого шансу. Як виявилося згодом, таки дочекалися. Коли табло ПС «Галичина» відраховувало останні секунди гри, «Віза-Вторма» забила втретє, зловивши «княжичів» на контратаці. Відзначився за «франківців»  їхїній капітан Олег Веприк.

За мить пролунала сирена, яка зафіксувала перемогу «Візи» з рахунком 3:0. Ця звитяга допомогла їм зайняти перше місце в групі 1 й на пряму потрапити у чвертьфінал плей-офф другої ліги.

Львівська команда буде змушена задовольнитися другим місцем і путівкою в 1/8 фіналу. Хто стане суперником нашої команди на цій стадії змагань, дізнаємося пізніше.

Післямова

Іван Скіцко (головний тренер «Віза-Вторма»)

Результатом задоволений. Перш за все, дякую своїм футзалістам, які виконали установку на гру, показали характер, бійцівські якості та зуміли нав’язати супернику свою гру. Сьогодні обіграли дуже сильного суперника. «Княжий ринок» сподобався ще у першій нашій очній зустрічі, коли я ще не був головним тренером. Таких ігор у нас в чемпіонаті Івано-Франківська мало. Десь мені сьогоднішня гра нагадала дербі за участю «Енергії» та «Урагану». Добре, що випала можливість зіграти саме з таким суперником. Потенціал в «Княжого Ринку» є, і я вірю, що в цієї команди велике майбутнє. Також радує, що вдалося взяти перше місце в групі. Далі будемо готуватися до матчів плей-офф. Все найцікавіше лише розпочинається.

Євген Москвін (головний тренер «Княжий Ринок») 

Хотіли перемогти, але зробити цього не вдалося. Найперше дали знати про себе фізичні кондиції. Помітно було, що суперник готовий краще. Чому так? На це є багато причин, а основна, що «Віза-Вторма» проводить більше таких ігор, як сьогодні. 

В Івано-Франківську йде чемпіонат, багато ігор, плюс матчі другої ліги, а у нас окрім матчів цієї ж другої ліги та Відкритого Кубка Львівщини, ігрової практики майже нема. Та і суперники на Кубку не такі сильні, якби цього хотілося. Тим не менше, робили спроби з тим же п’ятим польовим щось змінити, але це був не наш день. Треба рухатися далі. Матч проти «Візи-Вторми», сподіваюся, стане для нас хорошим уроком перед іграми плей-офф, де права на помилку ми вже не маємо.

Футзал. Друга ліга України. 

«Княжий ринок» - «Віза-Вторма» - 0:3 (0:2) 

Голи: Уграк (7,14), Веприк (40). 

«Княжий ринок»: Стасюк – Лаба, Дудаш, Москвін, Цибик, Скрильов, Яцишин, Миколюк, Когут, Ковалишин, Мацик, Татарченко, Морикишка 

«Віза-Вторма»: Орищук - Подолюк, Паньків, Лещук, Веприк, Гурак, Уграк, Москалик, Білик, Борсук, Сікач, Горбатий, Перпічка, Кушецький. 

Попередження: Стасюк, 21,  Дудаш, 10, Цибик, 29, Яцишин, 18 

Арбітри: В. Болізюк, Я. Сторожук (Львів) 

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ