Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Другий сезон автошоу The Grand Tour з Кларксоном виходить у грудні

З 8 грудня виходить новий сезон популярного автомобільного шоу The Grand Tour з легендарним ведучим Джеремі Кларксоном. Трейлер нового сезону вже доступний в мережі.

Якщо Top Gear знімався на кошти британської корпорації BBC, то нове шоу з Кларксоном спонсорує компанія Amazon. І як видно з якості нового проекту – спонсорує дуже щедро.

Після березня 2015 року ВВС вирішили не продовжувати з Джеремі Кларксоном контракт на створення шоу Top Gear. Джеймс Мей і Річард Хаммонд покинули шоу разом зі своїм колегою. Але хлопці вирішили не кидати своїх шанувальників. 29 липня вони, спільно з Енді Вілманом – колишнім продюсером Top Gear, підписали контракт з компанією Amazon на створення 36 випусків нового автошоу, отримало ім'я – The Grand Tour.

Перший сезон нового шоу порадував ефектними тест-драйвами нових авто, божевільними і веселими випробуваннями, а головне, такими знайомими ведучими.

«Велике турне» – це по суті той же Top Gear з фінансами Amazon нітрометанової потужності, різницю з попередніми проектами видно відразу», – дав оцінку журналіст Evening Standard Бен Тревіс.

«Постановочний розмах, якість відеозйомки, епічні оглядові плани і вставки зі старих кінофільмів – таке враження, що це шоу було націлене на великий кіноекран, а не на телевізор чи мобільний телефон, по якому багато хто його дивиться», – прокоментував Вілл Гомпетц, кореспондент BBC з відділу культури.

Mind

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ