Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДТП у Хмельницькій області: троє людей загинуло

Уночі проти 1 жовтня на межі Кам‘янець-Подільського та Дунаєвецького районів Хмельницької області сталась дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, у якій троє людей загинуло та ще троє травмувалися. Серед травмованих – водії обох транспортних засобів. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Слідчі слідчого відділу Кам‘янець-Подільського ВП та слідчі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області разом з експертами-криміналістами до ранку оглядали місце події та опитували свідків, щоб зібрати докази і максимально точно встановити причини ДТП.

За попередніми даними, 30-річний водій «Шевроле Авео», здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з «Тойотою Супра» під керуванням 39-річного жителя Дунаєвецького району. 
В результаті аварії двоє пасажирів «Шевроле», жінка 1964 р.н. та юнак 2000 р.н., а також один пасажир «Тойоти», чоловік 1886 р.н., загинули на місці події. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі водія, якого підозрюють у вчиненні ДТП, уже затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Він перебуває під вартою у лікарні.

Шановні водії транспортних засобів! Пам‘ятайте, сівши за кермо ви автоматично берете на себе відповідальність за керування автомобілем, який є джерелом підвищеної небезпеки. Ви відповідаєте не лише за власну безпеку, а й за безпеку своїх пасажирів. Тому будьте обережні, дотримуйтесь правил дорожнього руху, намагайтеся максимально адекватно оцінювати дорожню обстановку, правильно виконувати маневри та обирати безпечну швидкість руху. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ