Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ДТП, в якій загинув сільський голова, розслідуватиме прокуратура Львівщини

Обставини ДТП, в якій загинув голово однієї з сільрад Львівщини, розслідуватиме обласна прокуратура. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокурор Львівської області прийняв рішення про передачу з поліції кримінального провадження за фактом смертельної ДТП для проведення подальшого розслідування до слідчого управління прокуратури області. Відповідне рішення прийнято з урахуванням негативного резонансу в суспільстві навколо досудового розслідування за цим фактом. Ще однією причиною є той факт, що до вчинення даного кримінального правопорушення може бути причетний працівник правоохоронного органу.

Як зазначили в прокуратурі, йдеться про ДТП, яка трапилася 7 січня поточного року на автодорозі Львів-Шегині в селі Твіржа  Мостиського району Львівської області. Тоді було здійснено наїзд на пішохода, який виявився головою Твіржанської сільської ради. Внаслідок отриманих травм голова помер на місці пригоди. Водій, що здійснив наїзд на пішохода, з місця події втік.

Прокуратура звертається до очевидців, а також осіб, яким відомі будь-які обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди, з проханням зголоситися до слідчого відділу прокуратури області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ