Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДЦП Центр «Джерело» організував фотопроект для своїх вихованців

До Всесвітнього дня людей з ДЦП вихованці навчально-реабілітаційного центру «Джерело» через фотографії розповідають про свої мрії – про великі та маленькі, веселі та цілком дорослі. Зі слів організаторів, бачення полягає в тому, щоб діти і дорослі з церебральним паралічем мали однакові права та можливості, як будь-яка інша людина у суспільстві.

«Ми всі різні. Ми по-різному рухаємося, по-різному спілкуємося. Ми бачимо світ з різної точки зору. Наша зовнішність унікальна та неповторна. Але є те, що нас об’єднує – це бажання приймати і віддавати любов. Бажання жити повноцінним життям і бути частиною суспільства. Бажання мріяти. Всесвітній день людей з церебральним паралічем – це рух людей з ДЦП та їх сімей, а також організації, які їх підтримують», - кажуть у Центрі «Джерело».

Довідка

Благодійна установа Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» була заснована 1993 року батьками дітей з церебральним паралічем товариства «Надія» та волонтерами з Канади. У 2008 році, за підтримки Львівської міської ради та у партнерстві з управлінням соціального захисту ЛМР, на базі «Джерела» створено Львівський міський центр реабілітації.

За 24 роки роботи Центру допомогу отримали більше 5 000 дітей та молоді, віком від кількох тижнів до 45 років. Сьогодні в Центрі щодня займаються 170 вихованців та 200 родин в місяць отримують консультаційний супровід та реабілітаційні послуги, в яких виховуються діти з порушеннями розвитку.

Центр «Джерело» фінансується з комунального бюджету міста Львова (50%) та за рахунок благодійних надходжень (50%).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ