Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Двірниками прикрили гроші на сміття

Сьогодні, 26 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до міського бюджету на 2016 рік. У відповідній ухвалі пунктом про надання премій для двірників прикрили пункт про виділення 22 млн грн на сміття. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Міський голова Львова Андрій Садовий дуже швидко поставив ухвалу на голосування. Депутати почали вимагати зупинити процедуру голосування, але міський голова цього не зробив. "За" проголосувало 35 депутатів.

Голова фракції "Народний контроль"Валерій Веремчук виступив з мотивів після голосування. "Хочу нагадати, що дати премії двірникам - це пропозиція депутатського корпусу. Чомусь доповідач оминув мовчанкою те, що в рішенні йдеться і про виділення 22 млн грн внесків у статутний фонд ЛКП "Львівспецкомунтранс". Це знову гроші на сміття, ми вже і так витратити 99 млн грн на це", - сказав Веремчук.

Андрій Садовий пообіцяв провести незалежний аудит "Львівспецкомтрансу".

Голова фракції УКРОП Ігор Телішевський, зазначив, що премії двірникам могли дати ще в червні, але тобі виконавча влада цього не хотіла.

Загалом на преміювання двірників виділили 4 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ