Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

ДВК Львівщини, Рівненщини та Закарпаття залишилися без світла

Через несприятливі погодні умови на виборчих дільницях Львівської, Рівненської та Закарпатської областей відсутнє електропостачання. Про це повідомила Наталія Радиш, координаторка громадського спостереження за виборами у Львівській області.

Так, у приміщеннях для голосування на виборчих дільницях у Сколівському районі зникла електроенергія. Таку ситуацію спостерігачі ОПОРИ зафіксували у селах Ялинкувате та Хащованя. Без світла продовжує працювати і ТВК в Рудках Самбірського району.

Крім цього, у Рівненській області на ДВК №560157 (с. Лішня Демидівського району) та ДВК №560158 (с. Дубляни Демидівського району) та у приміщенні Демидівської селищної виборчої комісії  періодично зникає електропостачання. 

Без світла працюють в населених пунктах Довге Поле (ДВК № 210554), Ярок (ДВК № 210574), Стрипа (ДВК № 210575) та Холмець (ДВК № 210587). Не було електроенергії і в селі Підгорб (ДВК №210555), але на даний момент електропостачання вже відновлене. 

Зазначимо, що до кінця світлової доби варто відновити постачання електроенергії, оскільки її відсутність унеможливить підрахунок голосів.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні відбуваються вибори у 201 ОТГ. Зокрема, у 8 ОТГ у Львівській області. А саме, перші місцеві вибори відбуваються у восьми об’єднаних територіальних громадах Львівщини: двох міських (Рудківська та Великомостівська), двох селищних (Щирецька та Славська) та чотирьох сільських (Волицька, Солонківська, Підберізцівська та Воютицька) громадах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ