Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двох мешканців Львівщини підозрюють у вчиненні грабежу і розбою

Володимир-Волинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про грабіж і розбій, вчинені двома раніше судимими мешканцями Львівщини. Про це повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

36-річний львів’янин та його на рік молодший товариш з міста Сокаль Львівської області опівдні 24 січня 2017 року, підібравши ключ, проникли  у квартиру у житловому будинку на вулиці Драгоманова у Володимирі-Волинському, звідки намагались таємно викрасти гроші, однак були виявлені мешканцем квартири. Поява чоловіка не злякала зловмисників і вони відкрито заволоділи грішми та цінностями на суму понад 17 тис. грн.  

Старший із грабіжників не вдовольнився здобиччю та, погрожуючи потерпілому пістолетом, відібрав у нього ще 75 грн. і акумуляторну батарею до мобільного телефона.

  Ообом зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж), а старшого з них підозрюють ще і у вчиненні розбою (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 187 КК України).

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування. Встановлюється причетність підозрюваних до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ