Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Двоє дітей постраждали в ДТП на Львівщині

В Бродівському районі Львівщини авто влетіло у дерево. В результаті ДТП травмовані жінка-водій та двоє малолітніх дівчаток. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Бродівське відділення поліції 14 липня близько 05.00 надійшло повідомлення від чергової медсестри районної лікарні про те, що до них доставлені жінка та двоє дітей з тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці попередньо встановили, що на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Суходоли водій автомобіля «Хюндай», 37-річна львів’янка, не впоралася з керуванням, з’їхала з проїжджої частини і заткнулася з деревом.

Внаслідок ДТП жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, забій шийного та грудного відділів хребта. У її 4-річної пасажирки медики діагностували тупу травму живота, а у 12-річної – черепно-мозкову травму та закритий перелом стегна.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ