Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Двоє гравців «Руху» потрапили до збірної туру

Одразу двоє гравців «Руху» потрапили до символічної збірної 27-го туру. На думку журналістів sportarena.com, лівий фланг винниківчан був найкращим серед усіх команд Другої ліги. У цьому цілковита заслуга Володимира Бідловського та Андрія Баглая.

Ось як описує гру наших гравців журналіст Артур Валерко: "Дуже видовищний матч Бідловського, який повністю переграв суперників на своєму фланзі і створив чудову зв’язку з Баглаєм. Володимир розіграв кутовий, який у підсумку привів до першого гола. Також він починав своєю подачею атаку, яка призвела до другого взяття воріт подолян. Після цього відзначився і сам. Чудово грав на фланзі майже до закінчення матчу, коли його фланг розкрив Джурко і асистував Колесникову, який забив м’яч престижу. Це великий мінус, але у 27-му турі, «фестивальному» з рекордною кількістю голів, його можна пробачити",- підсумовує оглядач  sportarena.com. 

Також отримав свою порцію компліментів  Андрій Баглай: "Лівий фланг винниківського гранда декласував суперників. І велика заслуга у цьому – Баглая, чиї постійні сольні рейди проламували недосвідчену хмельницьку оборону. Андрій подвоїв рахунок у матчі і неодноразово загострював гру у своїй зоні, а його зв’язка з Бідловським видалася дуже перспективною, навіть за присутності іменитих конкурентів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ