Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Двоє гравців «Скали» покинули команду

Після нетривалого відпочинку тепер уже друголігова стрийська «Скала», як і їхні молодші колеги з команди U-19, зібралися 25 червня на своїй базі у Моршині і розпочали підготовку до нового сезону 2017/2018 років. Там же і пройде весь цикл підготовки до майбутнього сезону, який розпочнеться орієнтовно 15 липня.

Як розповів головний тренер «малиново-зелених» Роман Гнатів, перші два дні будуть втягуючими. Після того гравці пройдуть поглиблений медичний огляд і складуть спеціальні тести для визначення рівня їхньої функціональної готовності.   

Впродовж літнього тренувального збору заплановано і кілька ігрових днів. Так, вже є домовленість про спаринги з друголіговим хмельницьким «Поділлям».  У найближчу суботу, 1 липня, в гості до стриян приїдуть двома складами. Один з них зустрінеться з нашої друголіговою командою, а інший проведе спаринг проти «Скали» U-19. Початок матчів о 16 та 18 годинах. 

Щодо втрат. То нині в розташуванні стрийської команди уже немає захисника Петра Стасюка, який повернувся на рідну Одещину і виступатиме за першолігові «Балкани», а також півзахисника Ігоря Поручинського, який отримав вільний трансфер і продовжить кар`єру в одному із іноземних клубів. Усі інші футболісти наразі знаходяться в команді, звісно, якщо ні на кого не поступить серйозна пропозиція з боку інших команд. Разом з гравцями, котрі вже перебувають у команді, займатимуться і хлопці з команди «Скала» U-19, а також кілька потенційних новачків, говорити про перехід яких до «Скали» ще зарано.

ФК «Скала»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ