Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Двоє лідерів «Галичанки» гратимуть у Білорусі

Лідери триразового чемпіона України, володаря Кубка та Суперкубка України з жіночого гандболу - львівської "Галичанки", вихованки Львівського училища фізичної культури Наталія Воловник і Леся Смолінг покидають команду і наше місто.
Один з лідерів львівської "Галичанки" Леся Смолінг. Фото Євгена Кравса

Обидві підписали дворічний контракт з чемпіоном Білорусі - ГК "Гомель" з однойменного міста, який має європейські чемпіонські амбіції. 9 вересня ГК "Гомель" стартує у Лізі чемпіонів ЄГФ.

Наталія Воловник - уродженка Тернополя, випускниця ЛУФК 2011року. Ще під час навчання в училищі почала грати за "Галичанку" і пройшла з командою весь шлях її останнього становлення. Член національної збірної України.

Леся Смолінг - родом з Городенки Івано-Франківської області. ЛУФК закінчила 2012року . З командою також з початків її останніх успіхів. Півфіналістка Європейського Кубку Виклику (2015р)., учасниця кубку ЄГФ (2015/2016р.р.) Член національної збірної. У сезоні 2016/2017 - найкорисніший гравець (MVP) української Суперліги.

Обидві дівчини своєму становленню гандболісток завдячують старшому тренеру відділення гандболу ЛУФК та колишньому головному тренеру "Галичанки" Василю Козару.

ЛУФК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ