Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Двоє людей загинули в ДТП на Львівщині

51-річний водій та 49-річний пасажир автомобіля «ВАЗ 2104» вчора, 7 серпня, загинули в ДТП на Львівщині. Водій не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, після чого автівка зіткнулась із деревом. Про це повідомили у ГУ НП у Львівській області.

Автопригода сталась близько 7.00 на автодорозі Нижанковичі – Стрий в селі Вехні Гаї, Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ 2104», 51-річний мешканець міста Трускавець, не обравши безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, після чого зіткнувся з деревом.

Внаслідок автопригоди двоє людей загинули на місці події. Ще одна пасажирка, 38-річна мешканка міста Стебник, отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована в травматологічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, січено-рвана рана лівої щоки, січено-рвана рана лівого передпліччя».

Львів'янин, який вчора потрапив на туристичному автобусі у смертельну ДТП, розповів подробиці трагедії

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ