Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двоє молодих львів’ян тримали вдома арсенали зброї

У двох квартирах на Сихові правоохоронці виявили зброю та боєприпаси. Поліцейські виявили та вилучили пістолет «ПМ», набої, рацію, бронежилет та інше спеціальне обладнання, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час санкціонованого обшуку, який працівники Сихівського відділу поліції провели в одній з квартир у багатоповерхівці, де мешкає 18-річний львів’янин,  було виявлено та вилучено: пістолет «Макарова – 9мм» із магазином та кобурою, пластмасову ємність з порохом, патрони до мисливської зброї - 2 шт.; кулі - 4 шт.; 9-мм гільзи – 6 шт.; металеві предмети, схожі на саморобні патрони – 3 шт.; патрони різного калібру – 17 шт., а також гільзи до патронів.

У той самий день у сусідньому будинку, в одній з квартир, де мешкає 21-річний львів’янин, поліцейські під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили:  магазин до пістолета «Макарова», газовий балон «Терен – 4М», радіостанцію «Кенвуд», паперову коробку з патронами калібру 5,6 мм. - 49 шт.; бронежилет «Панцер», резинова палицю РП-73, коробку з патронами калібру 5,6 мм. – 50 шт., а також інші набої та захисне обладнання.

Як встановили правоохоронці, чоловіки були знайомі між собою, обмінювались зброєю, боєприпасами та спеціальним обладнанням.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі поліцейські встановлюють походження вилучених предметів Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ