Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Двоє учасників львівського голодування на підтримку Тимошенко потребують лікування

Під час медичного огляду голодуючих у Львові, лікарі бригади Львівського центру медицини катастроф зафіксували підвищений тиск у всіх учасників голодування на підтримку Юлії Тимошенко, один із партійців Львівської «Батьківщини» підлягає госпіталізації. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об'єднання “Батьківщина”.

Голодування, яке розпочав 25 квітня лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, триває уже шосту добу. Загалом в акції протесту беруть участь восьмеро осіб – партійців «Батьківщини». Вони перебувають у наметовому містечку біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові цілодобово та вживають лише воду.

За медичними показами голодування припинив голова Яворівської районної організації «Батьківщини» Іван Стецькович. Сьогодні ще одному учаснику голодування – письменнику Стефану Симу, лікарі рекомендували госпіталізацію, однак він відмовився. У партійця є усі підстави припинити голодування, але він поки що його продовжує. За словами лікарів, погіршення стану самопочуття голодуючих, які повністю відмовились від їжі, пов’язане також із спекою. У Львові вже третій день спека сягає до 30 градусів на відкритому сонці.

Сьогодні до акції протесту долучився партієць «Батьківщини» із Самбора Василь Наточей. Таким чином кількість голодуючих залишається незмінною – восьмеро осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ