Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Двоє військових поранені в зоні АТО у вівторок

З початку доби бойовики 23 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті двоє бійців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку з озброєння БМП і БТР, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Водяного. З гранатометів, зенітних установок ЗУ-23-2 і кулеметів великого калібру обстрілювали військових під Мар'їнкою. По позиціях біля Новотроїцького противник вів вогонь з гранатометів, а з великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Чермалика і Красногорівки. Зі стрілецької зброї бойовики обстріляли Широкине, а в районі Новотроїцького, Водяного і Красногорівки працювали снайпери.

На Донецькому напрямку, в районі населеного пункту Опитне, бойовики застосували міномети калібру 120- і 82 мм, озброєння БМП і гранатомети. В районі Авдіївки, позиції ЗСУ накривали вогнем 82-міліметрових мінометів, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Також міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети бойовики застосовували під час обстрілу Пісків. З гранатометів різних систем і стрілецької зброї вели вогонь по Зайцевому.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Кримського, а з гранатометів обстріляли укріппункти неподалік Катеринівки.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ