Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двоє з десяти студентів, які стажувалися у львівській мерії, отримали роботу

З 15 березня по 15 жовтня 10 львівських студентів мали змогу стажуватись в Львівській міській раді в рамках проекту «Студенти для місцевого самоврядування». За підсумками піврічного стажування двом найкращим студентам запропонували залишитись на роботу у Львівській міській раді. Проект організовано Львівською міською радою та ГО «Молодіжна Альтернатива», -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В переважній більшості студенти представляли ЛНУ імені Івана Франка та НУ «Львівська Політехніка». Також є один студент із Українського Католицького Університету. Діапазон спеціальностей широкий – від комп’ютерних та інформаційних технологій, економічного напрямку до філософських наук. Найбільша кількість студентів пройшли вишкіл в управлінні молоді, сім”ї та спорту ЛМР та відділі «Прес-служба ЛМР».

Основний напрямок робіт, який виконували студенти, – організація молодіжних програм і заходів, збір інформації по дитячо-спортивним майданчиках Львова, підготовка документів по молодіжному житловому кредитуванню, написання новин, допомога в організації брифінгів, прес-конференцій.

«Із усіх студентів, що стажувались по цій програмі, двом запропонували залишитись на роботу», – зауважила заступник начальника відділу кадрів Львівської міської ради Галина Бордун.

Окрім того, за результатами проходження стажування усі студенти отримали сертифікати. А як зауважив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк, це не єдиний проект стажування для студентів. На сьогодні є багато можливостей здобути досвід у міській раді. Двері для студентів відчинені завжди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ