Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двоставковий тариф для більшості львів’ян залишається загадкою Садового

Більшість львів’ян навіть якщо і знає про двоставковий тариф, то не завжди розуміє, що це. Про це повідомила сьогодні, 25 листопада, після проведення соціологічного опитування на тему «Теплопостачання та гаряче водопостачання у оцінках львів’ян» директор українського центру вивчення громадської думки «Соціоінформ» Наталія Зайцева-Чіпак.

 

За даними соцопитування, лише кожен третій мешканець Львова (32%) знає, що нарахування за тепло сьогодні здійснюється за двоставковим тарифом. Найменш обізнаними в цьому питанні є молодь від 18 до 29 років – 80% опитаних не знають про двоставковий тариф. Для інших вікових груп цей показник 60-70%.

 

Більше того, 15% від тих людей, які знають про двоставковий тариф, не розуміють принципу його формування. Ще половина вважає, що специфіка цього тарифу полягає в окремому нарахуванні оплати за газ і обслуговуванні тепломереж.

 

Таким чином правильно поінформовані щодо тарифу на теплопостачання – лише чверть львів’ян.

 

Опитування проводилось українським центром вивчення громадської думки «Соцінформ». з 2 до 14 жовтня цього  року. За цей час опитали 1200 львів’ян.

 

Довідка.

 

Двоставковий тариф – це тариф на послуги теплопостачання, який складається з річної вартості обслуговування одиниці приєднаного теплового навантаження та вартості одиниці спожитої теплової енергії.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ