Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Диктатура – це виконавча дисципліна чиновників, а не страшилки «Регіонів», – нардеп Денькович

Вжите прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко в ефірі одного із телеканалів поняття «диктатура» означає виконавчу дисципліну органів влади і диктатуру закону. Про це сьогодні, 30 вересня, заявив «Гал-інфо» народний депутат України, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович.

 

За його словами, поняття «диктатура», вжите Тимошенко, можна розуміти по-різному, проте не так, як це трактує Партія регіонів, лякаючи цим словом українців.

 

«Думаю, що слово «диктатура» можна розуміти і сприймати по-різному. Якщо державний службовець займає посаду, то він має виконувати цілий ряд покладених на нього певних  соціальних обов’язків і зобов’язань. А якщо він цього не робить, то ми будемо мати в країні те, що маємо сьогодні: повний дисбаланс влади, повна анархія, як у правоохоронних органах, так і у правосудді. Тек саме діється у виконавчих гілках влади», – зазначив народний депутат.

 

На думку Деньковича, проблема в тому, що чиновники не дотримуються виконавчої дисципліни. «Ніхто нікого не слухає, – каже Іван Денькович. – А диктатура означає виконавча дисципліна. Це єдине формулювання, яке мала на увазі Юлія Володимирівна».

 

Нагадаємо, низка лідерів Партії регіонів, зокрема Микола Азаров та Ганна Герман заявили про те, що Юлія Тимошенко домагається встановлення диктатури в Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ